Snídaně si užívám nejvíce z celého dne. :)
Pro ten dnešní den přináším novinku, jedná se o lívance z pohanky (lámanky), vloček a semínek. Čekala jsem, co z toho vyleze, ale výsledek mě mile překvapil.
hrst ovesných vloček
lžíce pohanky lámanky
1 čerstvé vejce od naší nejproduktivnější slepice
trocha bio mléka
3 lžíce celozrnné mouky
lžička drceného lněného semínka
lžička jedlé sody
špetka soli
kokosový olej
Všechny ingredience opět spojíme v misce, kromě kokosového oleje, který bude sloužit pouze na smažení. :) Vzniklou směs necháme uležet cca deset minut, aby se vločky krásně nasákly a směs si odpočinula. Jakmile čas uplyne, zkontrolujeme, zdali není směs až moc hustá, případně dolijeme trochu mléka. :)
A jde se smažiiit. Smažíme na kokosovém oleji, hezky dozlatova. :)
Zdobíme bílým jogurtem (výborný je řecký, či selský) a ovocem dle libosti.
0 komentářů:
Okomentovat